Realisatie Volmaakt - Second script Film Fest Gent

 Volmaakt.be

 

Volmaakt kwam naar ons met een project 'Second Script' in opdracht van Film Fest Gent. 'Second Script' is een knipoog naar het concept van hergebruik, vergelijkbaar met hoe in de filmwereld een script aangepast en hergebruikt kan worden. Het uiteindelijke resultaat werd een notitieboekje, vervaardigd uit oude presentatiemappen, enveloppen en briefpapier met het oude logo van Film Fest Gent.

De patiënten zijn binnen crea productie aan de slag gegaan met het versnijden van alle presentatiemappen en enveloppen. Een belangrijk punt hierbij was een precieze afmeting en gedetailleerde afwerking. Na het versnijden werd alles zorgvuldig geplooid en gelijmd. De notitieboekjes tellen exact 50 pagina's, een knipoog naar het 50 jarige jubileum. Op de kaft werd het nieuwe logo geponst.

Het notitieboekje is een tastbare herinnering aan eerdere edities van het filmfestival. Enkel de doordrukstempel met het nieuwe Filmfest-logo onthult dat het om een nieuw product gaat, waardoor het een subtiele en duurzame link legt tussen het verleden en het heden van het festival.

Het resultaat kan je hier bewonderen:

volmaakt.be
 

 

Dit product is gerealiseerd in het Crea-productieatelier van FPC Gent door patiënten voor Magis3.

Volmaakt, bedankt voor deze leuke opdracht!